No, erre kíváncsi leszek.
Az Ikeában sétálgatva leltem rá, muszáj volt kipróbálnom. Már látom is lelki szemeimmel, ahogy mindig friss petrezselyemmel ízesítem a levest, friss oregánóval teszem felejthetetlenné (ezúttal jó értelemben) a pizzát. Hmmm.
Annyi megjegyzést azért fűznék hozzá, hogy a föld-készítés elég érdekes művelet. Már sajnálom, hogy nem videót készítettem, mert fantasztikusan nézett ki. Amint víz éri a korongokat, szédületes sebességgel növekedni kezdenek. Az a 6 pici korong majdnem kitöltötte az egész tálat.
A használati utasítást követve lefedtem a dobozkákat frissentartó fóliával és apró lyukakat szúrtam bele, hogy mozogni tudjon a levegő. Amikor a palánták elkezdtek nőni, a fóliát természetesen le kell venni róla. Állítólag kb. 10 hét alatt csodás friss fűszereim lesznek.
Beszámoló hamarosan… legalábbis remélem. 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: